Motociclisme

Edwards aconsegueix la "pole" a Xangai, mentre que Lorenzo sortirà en quarta posició

Colin Edwards ha donat la sorpresa en aconseguir la "pole" a la sessió de classificació del Gran Premi de la Xina. El pilot nord-americà ha superat l'italìà Valentino Rossi, que ha fet el segon millor temps, i l'australià Casey Stoner, que ha estat tercer. Per la seva banda, Jorge Lorenzo ha donat una autèntica lliçó de força i començarà la cursa en la quarta posició tot i haver disputat la sessió amb el turmell fracturat. Just darrere seu sortirà el català Dani Pedrosa, que juntament amb el mallorquí defensa el liderat del Mundial de Moto GP.

Actualitzat

El nord-americà Colin Edwards ha hagut de fulminar el rècord del circuit de Xangai, que fins ara tenia Valentino Rossi, per aconseguir la "pole" al Gran Premi de la Xina. Però, sense cap mena de dubte, la proesa de la jornada l'ha protagonitzada Jorge Lorenzo en aconseguir el quart millor temps tot i l'espectacular caiguda que va tenir en els entrenaments lliures de divendres.

El mallorquí, que té un turmell trencat i l'altre amb un fort cop, a més de dolors al coll i al muscle dret, ha estat a punt de caure al principi dels entrenaments i fins i tot ha tingut una sortida de pista. Però Lorenzo no s'ha deixat intimidar: ha tornat a controlar la moto i, amb unes últimes voltes espectaculars, ha aconseguit un meritori quart lloc.

Nico Terol sortirà segon en els 125 cc

Bradley Smith ha aconseguit la "pole" en els 125 cc després de dominar de principi a fi la sessió de classificació al circuit de Xangai. Darrere del britànic sortirà Nico Terol, que ha fet el segon millor temps per davant de del francès Mike di Meglio i l'hongarès Gabor Talmacsi, tercer i quart respectivament. El català Joan Olivé ha tornat a fer una gran actuació en col·locar-se a la segona fila amb el sisè millor temps, just per davant de Pol Espargaró, que ha estat setè.

Bautista aconsegueix la "pole" en els 250 cc

En el quart de litre no hi ha hagut sorpreses i Álvaro Bautista ha aconseguit la "pole". El pilot de Talavera de la Reina estarà acompanyat en primera línia de sortida per Héctor Barberà i Marco Simoncelli, segon i tercer respectivament. Julián Simón també ha estat protagonista amb una meritòria quarta posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut