Eduardo Reyes i Oriol Amat
Eduardo Reyes i Oriol Amat
Barcelona

Eduardo Reyes i Oriol Amat ocuparan els llocs 6 i 7 de la llista Junts pel Sí per Barcelona

Ha estat justament Romeva qui ho ha confirmat

RedaccióActualitzat

Eduardo Reyes, president de l'associació Súmate, i l'economista Oriol Amat seran els múmeros de 6 i 7 de la llista sobiranista Junts pel Sí, pactada per Òmnium, l'ANC, CDC i ERC i que encapçala Raül Romeva. Ha estat justament Romeva qui ho ha confirmat en una entrevista a BTV.

Ja es donava pràcticament per feta la presència com a número 6 de la llista de la cara visible de Súmate, una associació fundada per catalans castellanoparlants, amb arrels fora de Catalunya i que aposten per la independència. Es tracta d'un lloc de rellevància, just darrere del president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras.

Pel que fa a Oriol Amat, és catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, president del Registre d'Experts Comptables i president de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID).
En declaracions a Catalunya Ràdio, Amat ha dit que per a ell ha estat molt fàcil prendre la decisió d'anar a la llista i que és "un gran honor" formar part d'una llista encapçalada per Raül Romeva, Forcadell, Casals, el president Mas i Oriol Junqueras.

A més, i segons ha pogut confirmar Catalunya Informació, Fabián Mohedano, exdirigent del PSC i membre de la plataforma Avancem, també formarà part de la llista. Aniria entre els llocs 10 i 12.

D'aquesta manera, es va concretant la composició de la candidatura compartida per Convergència, ERC i les entitats sobiranistes.

 

 

Anar al contingut