Els Amics de les Arts en el videoclip "Les coses"
Els Amics de les Arts en el videoclip "Les coses"

Eduard Costa deixa Els Amics de les Arts 13 anys després de la creació del grup

Després de l'últim concert de la gira, el músic emprendrà nous projectes personals

Actualitzat

El grup català de folk-rock Els Amics de les Arts ha anunciat aquest dilluns que un dels membres del grup, Eduard Costa, deixarà la banda un cop s'acabi la gira del quart disc "Un estrany poder".

Costa, natural de Banyoles, va estudiar set anys de solfeig a l'Escola Municipal de Música de Banyoles i des de ben petit ja va ser considerat autodidacta. Actualment, a banda de cantar, toca el moog i el xilòfon i altres instruments de percussió.

 

 

Els membres del grup han anunciat que Costa deixa la banda, a través de les xarxes socials:

 

 

Un grup nascut en un pis compartit

Els Amics de les Arts es van donar a conèixer l'any 2005 després de presentar la maqueta del disc "Bed and breakfast", que ha passat a la història gràcies a cançons com "Jean-Luc", "4-3-3" o "Les meves ex i tu".

El grup havia sorgit perquè tres dels membres, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Eduard Costa, tots ells de poblacions diferents, van decidir compartir pis a Barcelona. Va ser a partir d'aquest moment quan van acordar mostrar la seva afició per la música.

Notícia relacionada: Els Amics de les Arts expliquen els detalls del disc "Espècies per catalogar" al xat del 324.cat

L'adeu després de la gira

Els fans tindran l'oportunitat de veure el grup català en dues ocasions més abans que Costa deixi el grup. La primera, el 22 de novembre a Sant Cugat i, l'endemà, al Palau de la Música Catalana, on faran l'última actuació de la gira.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut