FC Barcelona

Edmílson denuncia que hi ha "ovelles negres" al vestidor del Barça i reclama més compromís dels companys

Edmílson ha denunciat, en declaracions a TV3, que hi ha "ovelles negres" al vestidor del Barça, sense donar noms, i ha dit que les coses no poden continuar així. El brasiler ha reclamat més compromís a la plantilla. El blaugrana no s'ha mossegat la llengua i ha denunciat la falta d'actitud d'alguns companys. Les dures declaracions d'Edmílson arriben l'endemà que Deco va advertir que el vestidor s'ha de blindar d'influències externes. La veu del portuguès és una de les que té més autoritat en el vestidor blaugrana.

Actualitzat

No serà fins a finals de setmana quan Rijkaard pugui comptar amb tots els seus homes, a excepció dels lesionats, per preparar el partit contra el Recreativo. Mentre s'espera que aquest vespre arribin Messi i Milito i que divendres ho faci Ronaldinho, els jugadors s'han exercitat pensant en el partit. Atesa la situació de l'equip, molts jugadors, com va fer Deco i com ha fet Edmílson , han coincidit a demanar més compromís en el si de la plantilla per acabar amb tanta irregularitat.

Bojan Krkic és un dels homes del primer equip que, aprofitant les absències dels internacionals, aspira a ocupar un lloc en l'onze titular que s'enfrontarà al Recreativo de Huelva. El jove davanter ha estat notícia aquests dies per haver recollit un premi com a millor promesa, per la seva possible convocatòria amb la selecció espanyola absoluta, i per tenir molts números de substituir Ronaldinho en el partit d'aquest cap de setmana.

El de Linyola ha defensat el crac brasiler i ha dit que no cal dramatitzar la situació de Ronnie. Bojan ha reconegut que no li tremolaran les cames si ha de substituir-lo i deixar-lo a la banqueta. I és que precisament és Ronaldinho qui continua generant més crítiques. Aquest dimecres, el blaugrana juga amb el Brasil i allà tampoc s'ha escapat dels comentaris que qüestionen el seu estat de forma.

Precisament avui s'ha tornat a parlar de la falta de ritme de l'equip i han estat companys de Ronnie al Barça els qui han donat el seu punt de vista. El migcampista, que es recupera de la lesió al genoll, ha dit amb la franquesa amb la qual acostuma a parlar, que al Barça li està faltant caràcter. Edmílson ha parlat d'ovelles negres i ha demanat més compromís de tots per tirar endavant el campionat.

Deco també va parlar en aquests paràmetres ahir encara que va lamentar que l'equip es converteixi a vegades en una espècie de "Gran Hermano". Per això el brasiler nacionalitzat portuguès va defensar el codi intern i s'ha mostrat partidari de la disciplina. Deco considera que el famós codi intern s'hauria pogut fer abans i que, evidentment, no és cap novetat en el món del futbol. Tot i això, té clar que hi ha d'haver límits i que qualsevol sanció ha de quedar dins del vestidor.

En principi, Deco té previst tornar a l'equip el 9 de desembre amb la visita del Deportivo al Camp Nou. Per Rijkaard, suposa recuperar un dels líders sobre el terreny de joc.

Anar al contingut