Els seguidors d'Ed Sheeran el podran veure el 7 de juny en un concert a Barcelona
Els seguidors d'Ed Sheeran el podran veure el 7 de juny en un concert a Barcelona
Barcelona

Ed Sheeran actuarà el 7 de juny a l'Estadi Olímpic

El músic britànic també farà un concert quatre dies després a Madrid en la gira de presentació del seu tercer disc, "Divide"

RedaccióActualitzat

Ed Sheeran farà un concert a Barcelona el 7 de juny de l'any que ve. El cantant anglès actuarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Serà una de les parades que farà en l'últim tram de la gira de presentació del seu tercer disc, "Divide", que ja el va portar al Palau Sant Jordi l'abril de l'any passat. El cantant també inclou una actuació a Madrid el dia 11 del mateix mes.

Les entrades es posaran a la venda d'aquí a una setmana a través del seu web oficial i el de la promotora Live Nation, que anuncia que la venda de les localitats serà nominativa per evitar la revenda.

Aquesta és la primera gira de grans estadis d'Ed Sheeran. Ara està actuant als Estats Units, el març arribarà a Sud-àfrica i després anirà a diferents ciutats europees.

El jove músic, de 27 anys, va guanyar recentment un premi Grammy i ha venut 15,5 milions de discos. El tema "Shape of You" és el tercer senzill més venut de tots els temps al Regne Unit i la cançó més reproduïda en la història de Spotify. De "Divide" també destaquen "Castle on the Hill", "Galway Girl", "Perfect" i "Happier".

Aquest estiu, Ed Sheeran va actuar al Regne Unit davant de més d'un milió de persones, incloent-hi quatre nits al mític estadi de Wembley de Londres.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut