Ebri Knight denuncia que els han cancel·lat un concert per "motius polítics"

El grup del Maresme i els valencians Herba Negra havien de fer el concert dissabte al vespre

Actualitzat

La Sala Amstel Art del port de València, gestionada per Heineken, ha cancel·lat un concert que els grups de música Ebri Knight i Herba Negra, havien de fer dissabte al vespre. Segons ha denunciat en un comunicat el grup del Maresme, darrere hi ha "motius polítics i ideològics".

Els grups han presentat un comunicat on expliquen que consideren que es tracta "d'un atac contra la llibertat d'expressió" i que estudiaran "emprendre accions legals" perquè consideren que això és un "atac d'odi i de discriminació evident".

Al comunicat, els dos grups hi afageixen que són "dues bandes compromeses" que entenen "la música com un altaveu de consciència i canvi".
 


El concert estava programat des de feia mesos i dijous, un representant de Heineken els va exigir que es comprometéssin, per escrit, a "no manifestar cap missatge polític ni religiós durant el concert" i no vendre "material amb continguts d'aquest tipus". Tot i així, tal com explica el baixista d'Ebri Knight, no els van donar temps per respondre.
 

"Ens van comunicar que després de veure i revisar les xarxes socials del grup, com que no havien vist res que els agradés, se'ns demanava que féssim un compromís per escrit per no fer al·lusions polítiques ni religioses durant el nostre concert. I abans, fins i tot, que nosaltres poguéssim respondre a aquesta demanda, van cancel·lar unilateralment el concert"


Els grups tornaran els diners de les entrades i buscara una nova data i una altra sala que "respecti els drets fonamentals i no apliqui la censura" per poder fer el concert.
 

"Tornarem aviat, València, i aquest cop cridarem més fort"


Queixes del PP

Les joventuts del PP ha fat una campanya que demana explicacions a l'Ajuntament, per la contractació d'un "grup independentista".
 

 


ARXIVAT A:
MúsicaLlibertat d'expressió Independència
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut