Barcelona

EasyJet cancel·la vuit vols amb Anglaterra i Alemanya, afectades per la neu

L'aerolínia easyJet ha cancel·lat vuit vols que enllacen l'aeroport del Prat amb Anglaterra i Alemanya. Segons informa la companyia a la seva pàgina web, al llarg de tot el dia s'han hagut d'anul·lar quatre vols d'anada i quatre de tornada. Els aeroports afectats d'Anglaterra són els de Gatwick i Luton, tots dos a Londres, i d'Alemanya, el de Dortmund. L'aerolínia justifica aquestes cancel·lacions per causes meteorològiques. EasyJet ha dit que ofereix la possibilitat de canviar el vol de forma gratuïta.

Actualitzat
La tempesta de neu que ha obligat a tancar dos dels aeroports de Londres, el de Gatwick, al sud de la capital britànica, i el de Luton, al nord, també ha causat altres problemes de mobilitat a Anglaterra. L'aeroport més gran, el de Heathrow, s'ha mantingut operatiu, però la neu ha obligat centenars d'automobilistes a passar la nit al cotxe a les autopistes de Kent i de Suffolk, al sud-est d'Anglaterra.

A més, al comtat d'Essex, la policia ha comptat 180 accidents de trànsit provocats per la nevada, que també ha obligat a tancar desenes d'escoles de la regió.
Anar al contingut