Madrid

E-Cristians farà la seva pròpia campanya sobre Déu als autobusos de Barcelona

E-Cristians ha pujat al carro de la publicitat sobre Déu. Aquesta associació catòlica, presidida per l'exdiputat de CiU Josep Miró i Ardèvol, té previst llançar, en els pròxims dies, una campanya d'anuncis als autobusos de Barcelona sobre Déu, igual que va fer l'Església evangèlica a Madrid. Ho fan perquè consideren enriquidor el debat. Encara no saben quin serà el seu eslògan. Els pioners de la iniciativa van ser un grup d'ateus militants a Londres que van endegar una campanya als famosos autobusos de dos pisos que deia: "Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix".

Actualitzat
La iniciativa ha arribat també a Catalunya, promoguda per l'associació Ateus de Catalunya. Barcelona és la primera ciutat espanyola que farà publicitat de l'ateisme mitjançant anuncis als autobusos amb el lema "Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix la vida". La campanya començarà el pròxim 12 de gener i es podrà veure a les línies 14 i 41 d'autobusos. Ateus de Catalunya assegura que la campanya no ha rebut cap subvenció pública i que tota ha estat finançada amb aportacions particulars. Els anuncis i el lloguer dels autobusos han costat uns 3.000 euros i se n'han recollit més de 9.300.

E-Cristians
també farà la seva. Recollirà aportacions entre els seus associats i utilitzarà el seu web per finançar la seva campanya, que es preveu comenci el dilluns dia 19 en tres línies. En principi, en tots dos casos la campanya s'allargarà dues setmanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut