Josep Antoni Duran i Lleida
Josep Antoni Duran i Lleida
Barcelona

Duran replica a Mas i diu que Unió obre els braços a tots els votants de CDC

Duran aprofita la seva carta setmanal per criticar la "rialla completament innecessària" de Rull en el moment d'anunciar la ruptura de CiU

RedaccióActualitzat

El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, replica aquest divendres al president de la Generalitat, Artur Mas, que va dir dies enrere que donava la benvinguda a Convergència a determinats sectors independentistes d'UDC.

A la seva carta setmanal, el president del comitè de govern, Josep A. Duran i Lleida, subratlla que "des de l'aspiració a la plena sobirania, Unió obre els braços a tots els votants de CDC i de CiU" que vulguin "fer les coses bé i amb serenitat".

Duran i Lleida assegura que Unió es presentarà el 27 de setembre "o quan finalment es facin les eleccions catalanes" amb les seves sigles i ha recordat que serà la primera vegada, des de l'any 1933, que Unió es presenta a unes eleccions en solitari.

Duran ha aprofitat per criticar la "rialla completament innecessària" de Rull en el moment d'anunciar la ruptura de CiU.

El president d'UDC s'ha referit als militants d'Unió que, els últims dies, han deixat la formació i diu que hi ha "interès a neutralitzar tant com es pugui l'opció electoral d'Unió".

Anar al contingut