Josep Antoni Duran i Lleida (ACN)
Duran i Lleida desmenteix que hi hagi pressions perquè Mas es repensi el 27-S (ACN)
Barcelona

Duran: "Que Trias sigui alcalde depèn d'ERC"

En la seva carta web el líder democristià pressiona els republicans i diu que l'acord CiU, ERC i PSC no seria un "frau de llei" com ha dit Ada Colau

Actualitzat

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, afirma que depèn d'ERC que l'alcalde de Barcelona sigui Xavier Trias i no Ada Colau. En la seva carta web setmanal, Duran creu que un govern alternatiu estable amb CiU, ERC i el PSC no suposaria un "frau de llei", com va apuntar Ada Colau, sinó que un govern de Trias a la ciutat seria legítim políticament i legalment. El dirigent d'Unió assegura que té ganes de veure com acaba, de comprovar què fa ERC a la ciutat de Barcelona i en d'altres municipis.

Duran i Lleida carrega també contra l'ANC. De fet, ha recorda la "pressió" que van fer sobre Xavier Trias perquè firmés la seva proposta de municipis per la independència, un document que no va firmar Colau. I afegeix que l'Assemblea no només no pressiona la dirigent de Barcelona en Comú, sinó que considera injust dir que la seva candidatura no és independentista.

I pel que fa a sor Lucía Caram, que li va demanar que deixés la política, Duran s'ha mostrat sorprès i li ha aconsellat que es cuidi de les seves coses. "Un consell que no és a l'Evangeli, però que acostuma a ser molt pràctic: "Zapatero, a tus zapatos'!", li etziba ell.

Anar al contingut