Duran, aquest dijous als passadissos del Congrés.
Duran, aquest dijous als passadissos del Congrés.
Madrid

Duran no se sent al·ludit per les crítiques de Mas a la tercera via i creu que tant ell com el president de la Generalitat diuen "el mateix"

El secretari general de CiU i portaveu de la coalició al Congrés ha dit que no pensa "polemitzar" públicament amb Mas, després que el president de la Generalitat ha dit que Catalunya ha acumulat "cent anys de decepcions" en aquest sentit. De fet, Duran ha fet broma amb el fet que no té cent anys, de manera que no és "capaç de saber històricament" si funcionen o no les terceres vies.

RedaccióActualitzat
El secretari general de CiU i portaveu de la coalició al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dijous que no se sent al·ludit per les crítiques que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet a les terceres vies en la seva rèplica a Pere Navarro al debat de política general.

El líder democristià ha dit que no pensa "polemitzar" públicament amb Mas, després que el president de la Generalitat ha dit que Catalunya ha acumulat "cent anys de decepcions" en aquest sentit. De fet, Duran s'ha reafirmat en el contingut de l'article publicat dilluns passat i ha fet broma amb el fet que no té cent anys, de manera que no és "capaç de saber històricament" si funcionen o no les terceres vies.

"Està dient el que jo deia"

Duran i Lleida també ha destacat que, quan el president de la Generalitat va dir en la seva intervenció de dimecres "que res es farà sense diàleg amb el govern espanyol", Mas "està dient el que jo deia". El líder d'Unió, que ha dit que "sempre" li agraden els discursos de Mas, ha afirmat que no s'ha sentit al·ludit per les paraules del cap del govern català, malgrat entendre "què significa aquesta desqualificació pública".
Anar al contingut