Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida (Foto: ACN)
Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, en un acte de política internacional de CiU. (Foto: ACN)
Madrid

Duran nega haver parlat amb Mas sobre la seva incorporació al nou govern

El cap de files de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, nega que hagi parlat amb Artur Mas de cara a la seva possible incorporació al futur govern català. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Duran ha dit que no són certs els rumors que el situen com a futur conseller en cap i que "ni tan sols és cert que n'hàgim parlat". Duran i Lleida ha reiterat que CiU no pensa renunciar a buscar el pacte fiscal i que no el preocupa que això pugui entrebancar una ràpida investidura d'Artur Mas com a president de la Generalitat.

Actualitzat
Duran i Lleida ha negat que Artur Mas li hagi fet cap oferta de cara al futur govern de Catalunya. El portaveu de CiU i diputat a Madrid ha dit que ni és cert que Mas li hagi ofert entrar en el nou govern ni que ell li hagi imposat condicions. "Ni tan sols és cert que n'haguem parlat. Això és una conversa que hem de mantenir encara sobre el govern en general, i per tant no sé si en particular sobre la meva presència o no", ha afirmat Duran i Lleida en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio".

Duran i Lleida ha reiterat que CiU no pensa renunciar a la seva proposta estrella: la de buscar unir forces pel pacte fiscal. En aquest sentit, assegura que no el preocupa si això entorpeix una ràpida investidura de Mas.

El líder d'Unió treu importància a les declaracions d'Antoni Castells també a Catalunya Ràdio en què ha clamat per un PSC més autònom del PSOE. I sobre l'anunci de Zapatero de deixar en mans privades la gestió de l'aeroport del Prat, ha explicat que vol esperar a saber-ne la lletra petita.
Anar al contingut