Barcelona

Duran demana a "tanta" gent desencisada del PSOE, "que ens prestin el seu vot"

Tres dècades de grup parlamentari de CiU a Madrid han fet costat a Duran. No hi era el primer cap de llista, Jordi Pujol, però sí els seus successors, Miquel Roca, Joaquim Molins, Xavier Trias i l'actual candidat, que ha reclamat concentrar el vot en la federació nacionalista.

Actualitzat
Duran s'ha adreçat als socialistes desencantats: "els hi demano també a tanta gent que se sent tan desencisada del partit socialista que ens prestin el seu vot".

Un Roca en plena forma ha demanat votar Duran per ajudar Mas: "No li poden fer la mala jugada al president Mas de votar-lo a Catalunya i no deixar-lo acompanyat a Madrid... això no és jugar net".

Molins i Trias han recordat que, tot i les majories absolutes del PP, CiU sempre ha pogut influir a Madrid.

En un acte davant de més de 300 persones a Figueres, Artur Mas ha demanat que no es votin partits sucursalistes i que, si es vol reclamar el dret a decidir de Catalunya, s'aposti per Convergència i Unió: "Si es tracta que els socialistes no hi siguin, en el govern espanyol, el de convergència també serveix, però sobretot hi ha una diferència; que el del PP serveix per canviar el que està a La Moncloa, però el que voti Convergència i Unió per canviar, a més a més, el que aconsegueix és defensar el seu país i defensar-se ell, que és Catalunya". Votar CiU, assegura Mas, és ajudar el govern perquè tingui prou força a Madrid.



Anar al contingut