Futbol

Dunga convoca Ronaldinho per als Jocs de Pequín, un possible aparador per al brasiler

La directiva del Barça té molta feina damunt la taula. Un dels temes calents és què ha de fer amb Ronaldinho. El seu estat de forma i la voluntat del club de desfer-se'n han rebaixat el seu valor, però la tendència es pot capgirar si el brasiler fa uns bons Jocs Olímpics. I és que el seleccionador de la "canarinha" l'ha convocat per a la cita de Pequín. Tota una novetat, perquè Ronaldinho no juga amb el Brasil des del novembre passat. La convocatòria fa que, igual que Messi, en cas de continuar al Barça, Ronaldinho tampoc no jugaria l'eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions amb el Barça. A la llista de Dunga no hi és Dani Alves.

Actualitzat

La selecció olímpica brasilera iniciarà la seva preparació el 22 de juliol a la Granja Comary de Teresópolis, on la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) té les seves instal·lacions. El Brasil està enquadrat al grup C dels Jocs Olímpics, en què també hi ha Bèlgica, la Xina i Nova Zelanda. La llista de convocats per disputar els Jocs Olímpics:

Porters: Diego Alves (Almeria) i Renan (Internacional Porto Alegre).

Defenses: Alex Silva (São Paulo), Breno (Bayern de Munic), Thiago Silva (Fluminense), Ilsinho (Shakhtar Donetsk), Rafinha (Schalke 04) i Marcelo (Reial Madrid).

Migcampistes: Anderson (Manchester United), Diego (Werder Bremen), Hernanes (São Paulo), Lucas (Liverpool), Ronaldinho (Barcelona) i Thiago Neves (Fluminense).

Davanters: Alexandre Pato (Milan), Jô (Manchester City), Rafael Sobis (Betis) i Robinho (Reial Madrid).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut