Un operari netejant la zona on ha tingut lloc l'accident i, al costat, la furgoneta accidentada. Imatge de l'1 de desembre del 2016. (Hori…
Un operari netejant la zona on ha tingut lloc l'accident i, al costat, la furgoneta accidentada. Imatge de l'1 de desembre del 2016. (Horitzontal)

Dues víctimes mortals en un accident múltiple amb tres furgonetes i un turisme implicats a Manresa

ACN Manresa.-Dues persones han mort aquest dijous a primera hora del matí en un accident múltiple en què s'hi han vist implicats tres furgonetes i un turisme, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït a l'alçada del quilòmetre 91,2 de la C-37 quan passaven uns deu minuts de les sis del matí. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, en el moment de l'accident hi havia una boira molt espessa i l'asfalt molt humit, dos factors que s'apunten com la causa de l'accident, tal com ha confirmat posteriorment el mateix conseller d'Interior, Jordi Jané. Dues de les furgonetes implicades, on viatjaven les dues víctimes mortals (el conductor i la conductora de cada una d'elles), han xocat frontalment i posteriorment una tercera els ha aconseguit esquivar. A continuació, però, un turisme no ha pogut evitar xocar contra les dues primeres, amb el resultat d'un ferit lleu.

(En aquesta actualització, s'han afegit la identitat d'una de les víctimes, s'ha actualitzat la situació viària i el nombre d'efectius dels equips d'emergència desplaçats al lloc del sinistre)Una de les furgonetes que han topat primer és de matrícula búlgara i n'ha resultat mort el seu conductor, mentre que l'altra víctima, que conduïa una furgoneta amb matrícula espanyola, és P.P.S., de 47 anys i veïna de Sant Fruitós de Bages. El punt de la C-37 on s'ha produït el sinistre és un tram considerat perillós, amb un carril per sentit i on també hi ha un pas elevat. Com a conseqüència de l'accident, la via s'ha hagut de tallada fins a les 11:50 hores i s'han fet desviaments per Sant Salvador de Guardiola cap a la C-37z i també s'ha tallat l'accés de la C-25 en sentit sud per enllaçar amb la carretera afectada. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Anar al contingut