Dues produccions amb participació de Televisió de Catalunya al VIFF

El Vancouver International Film Festival ha seleccionat "Una pistola en cada mano" i "Història de la meva mort" en la 28a edició del festival.

El festival es farà del 26 de setembre a l'11 d'octubre a la ciutat de Vancouver i pretén reunir el millor del cine mundial.
 
 
"Una pistola en cada mano", de Cesc Gay, és un film coral que radiografia la vida sentimental d'uns homes i d'algunes dones. El rodatge de la pel·lícula es va  fer per parts per poder quadrar les agendes dels diferents actors que hi han intervingut, com Ricardo Darín, Eduard Fernández, Javier Cámara, Clara Segura, Eduardo Noriega, Candela Peña, Luis Tosar, Leonor Watling, Alberto Sanjuan i Leonardo Sbaraglia, entre d'altres.
  
"Una pistola en cada mano" està produïda per Marta Esteban per a Imposible Films amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE i Canal+ i el suport de l'ICEC i l'ICAA.
 
  
El llargmetratge d'Albert Serra "La història de la meva mort" va guanyar recentment el Lleopard d'Or al Festival de Locarno i ha estat seleccionat a un munt de festivals nacionals i internacionals. La pel·lícula aborda la transició entre el Racionalisme del segle XVIII i el Romanticisme del XIX, a través de dos dels seus personatges literaris més representatius: Casanova i Dràcula.

El film és una producció d'Andergraun Films i Capricci Films en producció associada amb Televisió de Catalunya, SA i L'Age d'Or.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut