Sofia

Dues persones s'immolen a Bulgària en protesta per la misèria i la corrupció

Són dues més en l'onada d'immolacions que hi ha hagut en els últims mesos en protesta per la corrupció política i la crisi econòmica

RedaccióActualitzat

Una dona a l'atur s'ha immolat davant la seu presidencial de Bulgària mentre el govern hi estava reunit. La ràpida intervenció dels ciutadans i els bombers no han evitat que tingui un 90% de cremades al cos. Lídia Petrova, una reportera gràfica parada de 38 anys, s'ha calat foc a Sofia. Segons els testimonis, la dona, que es troba en estat crític, s'ha tirat una ampolla de gasolina a sobre i ha encès un llumí.

Hores més tard, un home s'ha cremat a l'estil bonze en el pati d'una església de la ciutat de Sandanski, al sud del país. L'home, de 48 anys, ha estat traslladat a un hospital de Sofia amb cremades a l'esquena, les mans i el pit. L'agència de notícies Mediapool ha informat que l'home podria tenir problemes mentals.

Són dues més en l'onada d'immolacions que hi ha hagut en els últims mesos en protesta per la corrupció política i la crisi econòmica, en el que és el país més pobre de la Unió Europea.

L'any passat, 18 persones es van immolar en públic a Bulgària, 13 de les quals per protestar per la misèria i la corrupció al país.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut