Anglaterra

Dues persones moren a Anglaterra a conseqüència dels pitjors aiguats en 60 anys

Dues persones han mort mentre intentaven treure l'aigua d'un club de rugbi que s'havia inundat al comtat de Gloucester, a l'oest d'Anglaterra. Són les primeres víctimes mortals a conseqüència dels pitjors aiguats que hi ha a la Gran Bretanya des de fa, com a mínim, 60 anys. A més, hi ha 340.000 persones sense aigua corrent, situació que, segons els equips d'emergència, es podria allargar dues setmanes. El que sembla que ha desaparegut, de moment, és la por que el riu Tàmesi es desbordi, un cop els nivells de l'aigua s'han estabilitzat.

Actualitzat

Les dues víctimes mortals registrades al comtat de Gloucester quan intentaven treure aigua d'un club de rugbi, feien servir una bomba que funcionava amb gasolina perquè no hi havia electricitat, i possiblement es van asfixiar com a conseqüència dels gasos emesos per la bomba, segons han indicat els serveis d'emergència.

Els nivells d'aigua que han inundat part de tres comtats de l'oest d'Anglaterra aquesta setmana haurien arribat al pic i podrien començar a baixar, segons l'Agència del Medi Ambient britànica, que, tot i això, manté sis punts en alerta. Es tracta de les pitjors inundacions al país des de fa almenys 60 anys.

Anar al contingut