La plantació de marihuana
Els mossos han detingut els propietaris d'un immoble que guardava 650 plantes de marihuana. (Foto: Mossos d'Esquadra).
Barcelona

Dues persones detingudes per cultivar 650 plantes de marihuana en un pis de Terrassa

Dos veïns de Terrassa han estat detinguts per cultivar marihuana en un pis i una tercera persona per intentar robar-la. La policia ha decomissat 650 plantes, focus al·lògens i material divers per cultivar la plantació.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Terrassa com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana en uns pis de la ciutat vallesana.

Segons un comunicat de la policia de la Generalitat, els fets van tenir lloc la matinada del passat 22 d'agost, quan es va rebre l'avís que uns desconeguts estaven robant a l'interior d'un domicili al barri de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa.

Els presumptes lladres, en adonar-se de la presència de la policia, van fugir en un cotxe. Els agents van trobar el vehicle amb el motor encara calent prop del lloc dels fets, però tancat amb clau i sense ningú a l'interior.

La policia va entrar al pis on els lladres haurien intentat robar i hi va trobar una important plantació de marihuana. Concretament, es van decomissar 650 plantes, focus al·lògens i material divers per cultivar la plantació. A més, també es va intervenir una arma de fogueig i cartutxos.

Els dos propietaris de l'immoble van passar a disposició judicial el 25 d'agost passat davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa, que en va decretar llibertat amb mesures cautelars.

Un tercer detingut

Posteriorment, el 27 d'agost, es va detenir el propietari del vehicle localitzat prop del lloc dels fets com a presumpte autor del robatori, en grau de temptativa. També se li imputa una simulació de delicte, ja que després del robatori va denunciar la sostracció del seu cotxe.

De la investigació es desprèn, segons els Mossos, que el propietari del vehicle tenia coneixement que a l'interior del pis es cultivava marihuana i per tant hi va entrar per robar les plantes. El passat 29 d'agost el jutge en va decretar la llibertat amb mesures cautelars.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
Anar al contingut