Un grup de veïns de Castelló conversen en el lloc on aquesta matinada dues nenes han estat assassinades suposadament pel seu pare (EFE)
Un grup de veïns de Castelló conversen en el lloc on aquesta matinada dues nenes han estat assassinades suposadament pel seu pare (EFE)

Dues nenes de 4 i 6 anys, assassinades a Castelló pel seu pare, que s'ha suïcidat

RedaccióActualitzat

Dues nenes de 4 i 6 anys han han estat assassinades aquesta matinada, a ganivetades, a Castelló de la Plana, a la Plana Alta.

Fonts de la investigació han explicat a l'agència EFE que el suposat assassí seria el pare de les dues víctimes, un home de 48 anys, que després s'hauria suïcidat llançant-se per la finestra des d'un sisè pis.

Els fets han passat cap a les 5.30 al carrer Riu Adra de Castelló, al pis de l'home.

La mare de les nenes, que vivia en un altre domicili, ha estat traslladada a un centre hospitalari per rebre atenció psicològica.

 

La policia ha rebut un avís segons el qual un home s'havia llançat per la finestra. Després de trobar-lo mort al carrer, han pujat fins al pis, on han trobat les dues nenes mortes.

Es dona la circumstància que el suposat assassí havia arribat a tenir dues causes obertes en el jutjat de violència contra la dona, per amenaces i per maltractaments a la seva exparella, la mare de les nenes.

Les dues causes, però, van ser arxivades al gener i al febrer, respectivament, a petició de la fiscalia i de la mateixa víctima, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

 

Amb aquest dobre crim d'avui, almenys 3 nens han estat víctimes de la violència de gènere aquest 2018, assassinats pels seus pares. I la policia investiga les circumstàncies de la mort de dos germans de 3 i 5 anys que el juliol van ser trobats morts a Santa Cruz de Tenerife juntament amb els seus pares.

Des del 2013, almenys 25 nens han mort a Espanya víctimes de la violència de gènere.

 

Aquest migdia, desenes de persones s'han concentrat a la porta de l'Ajuntament de Castelló per fer tres minuts de silenci en record de les nenes assassinades i per rebutjar la seva mort.

L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut