Dues minisèries nominades en festivals internacionals

Ull per ull i Les veus del Pamano són les minisèries escollides per participar als Festivals que se celebraran el mes de juny a Montecarlo, Xangai i Banff.

La minisèrie de dos capítols Ull per ull, emesa fa poc per TV3, ha estat nominada pel Monte-Carlo Television Festival, que se celebrarà del 6 al 10 de juny, per participar en la competició de minisèries, en la categoria de millor minisèrie.

Ull per ull
és una coproducció de Televisió de Catalunya, Rodar y rodar cine y Televisión i Televisió Espanyola amb la col·laboració de l'ICIC, que retrata la Barcelona dels anys 20, una època i una situació que es va caracteritzar per la lluita de classes, el bandolerisme i el pistolerisme.

L'altra minisèrie també de dos capítols, Les veus del Pamano, ha estat nominada pel Festival de Xangai, que se celebrarà a la localitat xinesa del 7 a l'11 de juny i ha estat nominada finalista en la categoria de minisèries dels Banff World Television Awards que se celebrarà entre el 13 i el 16 de juny i també al Monte-Carlo Television Festival.
Dirigida per Lluís M. Güell, la producció està basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré.
Les veus del Pamano explica els temps difícils de després de la Guerra Civil Espanyola.
Està produïda per: Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió, Mallerich Films–Paco Poch. Amb la participació de TVE, amb la col·laboració de l'ICIC i de la Diputació de Lleida. Amb el suport al desenvolupament del programa MEDIA


Anar al contingut