Dues iniciatives solidàries particulars que aconsegueixen lluitar contra la leucèmia

Són dos projectes que han sorgit de l'entorn dels afectats: una nena que té una amiga amb leucèmia i un pare amb un fill que ha tingut la malaltia

RedaccióActualitzat

Dues iniciatives solidàries recapten fons per a la recerca científica contra la leucèmia infantil. Són dos projectes particulars, que han sorgit de l'entorn dels afectats.

"Punts d'il·lusió"

Georgina Vila té 10 anys i fa punts de llibre per recaptar diners per a la seva amiga Aina, una nena de 7 anys amb leucèmia.

 

Els anomena "Punts d'Il·lusió" i es venen a un euro. Els beneficis seran per a la Fundació Josep Carreras, per a l'Associació de Familiars de Nens amb Càncer i per a l'equip de la Vall d'Hebron que investiga el càncer infantil.

"Vaig començar amb 50 i ara ja en tenim més de 4.000. Els tenim a molts pobles i ciutats: Barcelona, Puigcerdà, Vic, Figueres..."

 

La seva mare, Susanna Segú, l'ajuda a fer punts i a distribuir-los:

"És molt bonic, és l'únic gest que podem fer. Perquè, quan no hi ha més maneres d'ajudar a qui ho està patint, doncs suposo que, buscant com fer-ho, ella ens ho ha demostrat. És una lliçó."

 

 

"Màgic"

Fa dos anys, quan en tenia 10, al Telm li van diagnosticar una leucèmia que, per sort, ha tingut una evolució positiva.

El seu pare, Sergi Colet, es va plantejar com podia ajudar:

"Un cop has passat la primera fase de la malaltia, un vol ajudar, no saps com fer-ho, però vols ajudar."

 

Com que és enòleg i viticultor, va pensar que la millor manera d'ajudar era fent el que millor sap fer: un vi escumós de llarga criança del qual s'han fet 1.500 ampolles que es venen a 50 euros. La recaptació anirà íntegra a un projecte d'investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu. El vi es diu "Màgic".

"És la sensació que tens quan te'n surts de la malaltia, perquè veus que a l'hospital tot és màgic, i és màgic per tota la gent que hi ha a l'hospital."

 

El vi és exclusiu i irrepetible perquè la vinya d'on va sortir la van haver d'arrencar per culpa d'una malura.

ARXIVAT A:
Càncer
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut