La policia investiga el cas de València
La policia investiga el cas de València
València/Fuengirola

Dues dones mortes, a València i Fuengirola, en dos possibles episodis de violència de gènere

La dona de València ha estat trobada a casa seva i la de Fuengirola en una escala amb signes clars de violència

RedaccióActualitzat

Dues dones han mort a València i Fuengirola en el que podria tractar-se de dos nous episodis de violència de gènere.

El primer ha estat a València, on una dona de 71 anys ha aparegut morta a casa seva. El marit, de 74 anys, ha estat detingut i traslladat a un hospital amb ferides d'arma blanca a les mans. També podria ser que l'home hagués ingerit barbitúrics.

Encara que al principi es va indicar que la víctima havia estat apunyalada, posteriorment s'ha informat que les causes de la mort no es podran concretar fins que es faci l'autòpsia.

Els fets s'han descobert al voltant de les dues del migdia d'aquest dissabte quan un fill del matrimoni ha anat a visitar-los a l'habitatge on residien, al carrer José Benlliure, al barri de Cabanyal de València.

Com que no responien, el fill ha tirat a terra la porta de la casa i s'ha trobat amb la seva mare morta al llit, amb signes de violència, i el seu pare ferit en una habitació del costat.

Encara que les primeres investigacions apunten a un cas de violència de gènere, no existien denúncies prèvies per maltractaments ni ordres d'allunyament.

A Fuengirola, una altra dona ha estat trobada en una escala amb signes de violència. El marit, del qual s'havia separat, ha estat detingut, i el jutge n'ha decretat presó provisional. Fins ahir, eren 9, les víctimes per violència de gènere a l'estat.

 

Anar al contingut