La Guàrdia Civil porta detingut l'excompany de la dona assassinada
La Guàrdia Civil porta detingut l'excompany de la dona assassinada
Pontevedra/ Fuengirola

Dues dones moren assassinades a Pontevedra i Fuengirola

Detinguts l'excompany de la dona morta a ganivetades a Pontevedra i el marit de la dona que presentava signes de violència a Fuengirola

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut l'exparella de la dona morta apunyalada a la parròquia de Pontesampaio, a Pontevedra, com a principal sospitós de l'assassinat. Es tracta d'un home nascut el 1981 i que respon a les inicials de J. A. L. B.

La dona, de 38 anys, ha mort assassinada a ganivetades aquesta matinada en un carrer. El seu agressor ha fugit en un cotxe abans que arribés la policia al lloc del crim. Hores després, la Guàrdia Civil ha detingut l'excompany de la dona a Soutomaior, municipi pròxim al de Pontesampaio.

La principal hipòtesi amb què treballen els investigadors és que es tracta d'un cas de violència masclista.

Troben morta una dona finlandesa a Fuengirola i detenen el seu marit

Han trobat morta una dona de 36 anys i de nacionalitat finlandesa, aquest dissabte, al municipi malagueny de Fuengirola. El marit ha estat detingut per la seva presumpta implicació en els fets, segons han dit fonts de la investigació. El cadàver va ser trobat cap a les 8 del matí al seu domicili de l'avinguda dels Boliches, Fuengirola.

Pel que sembla, el cos de la dona presentava signes de violència i agents del Cos Nacional de Policia treballen per aclarir els fets, no descartant que es tracti d'un cas de violència de gènere. No obstant això, s'està a l'espera dels resultats de l'autòpsia.

La parella, que estava de vacances, no havia interposat a Espanya cap denúncia de violència de gènere.

Anar al contingut