Vilobí d'Onyar

Dues companyies aèries de càrrega comencen a treballar a l'aeroport de Girona per impulsar el transport de mercaderies

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'aeroport potencia el transport de mercaderies com a primer pas perquè el grup Inditex faci servir Girona per exportar els seus productes

RedaccióActualitzat

L'aeroport de Girona potencia el transport de mercaderies, després de la contínua davallada en el nombre de passatgers. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, dues companyies aèries de càrrega hi han començat a treballar.

Des de la Cambra de Comerç ho consideren el primer pas per impulsar aquesta activitat, que ara és del tot residual. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadaler, ha assegurat a Catalunya Ràdio que és l'incentiu que faltava perquè, entre d'altres, el grup tèxtil Inditex, el responsable de Zara, i amb centre logístic a Tordera, utilitzi l'aeroport de Girona per exportar els seus productes. Ara ho fa des de Saragossa.

"A Tordera han fet una inversió espectacular i tot el que és comerç en línia ho fan des de Tordera, ha assegurat. I ha afegit: Per tant, l'aeroport de Girona està estratègicament situat per tenir tot això. Però esclar, hem de tenir empreses a Girona dedicades a la càrrega que puguin fer-ho."

L'any passat, a l'aeroport de Girona, es van moure 96.000 quilos de mercaderies. Fa anys que es vol impulsar aquesta activitat, i fins i tot es va habilitar un punt d'inspecció fronterera per poder rebre productes frescos, que està tancat per falta d'ús.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut