policianacional
Dues policies expliquen via Twitter la seva nit de patrulla
Madrid

Dues agents de la Policia Nacional expliquen via Twitter la seva nit de patrulla

El Dia Internacional de la Dona Treballadora s'ha convertit en el tema del dia a les xarxes socials. Etiquetes com #diainternacionaldeladona, #felizdiadelamujer o #diainternacionaldelamujer s'han convertit en els temes del moment a Twitter. Precisament, seguint aquesta tendència i per commemorar aquest dia, la Policia Nacional ha engegat una original iniciativa. Durant tota la nit, dues agents del cos han piulat, a temps real, la feina que han fet en la seva jornada laboral.

RedaccióActualitzat
Les agents Maria i Patricia s'han convertit durant unes hores en les protagonistes del compte de la Policia Nacional a Twitter. En motiu de la celebració del #diainternacionaldeladona, el cos de policia ha posat en marxa una original iniciativa. Les dues agents han aprofitat la xarxa social per explicar minut a minut, i a través de l'etiqueta #tweetpatrulla totes les actuacions que han fet durant la seva nit de patrulla a Madrid.

El torn ha estat força mogut, i les policies han hagut de fer diverses intervencions. L'assistència a una embarassada, un robatori en una joieria o la detenció de diversos sospitosos, han estat només algunes de les tasques que han piulat durant les darreres hores.

D'aquesta manera, els seguidors d'aquest compte han pogut seguir a temps real com avançava la nit de les agents i llegir coses com ara, "per mi, ser patrullera és la millor feina que hi ha, tot i que senti que la meva família es pregunti cada nit si tornaré a casa" o "acudim després de la trucada del 091 a Usera i detenim un home per agressió a la seva dona i amenaçar-la amb una escopeta".
Anar al contingut