"Dr. W" del Tofusi Festival de Geòrgia al ReAnimania, a Armènia

Del 25 al 31 d'octubre, la sèrie animada "Dr.W" formarà part del Festival ReAnimania, que se celebrarà a la ciutat de Erevan, a Armènia.

El festival pretén potenciar intercanvis d'experiències creatives i la integració del país dins del circuit global audiovisual. A principis de mes, "Dr. W" va participar en el Tofusi International of Animated Films, a Geòrgia. "Dr.W" ha estat un èxit a tots els festivals on s'ha presentat i ha obtingut importants reconeixements com el Cinéglobe d'Or al Festival de curtmetratges científics del CERN2010 (Suïssa), el Premi Autodesk en la categoria Sèries de TV a l'Expotoons 2009 (Argentina) i el segon premi al millor curtmetratge al Festival Cutout Fest 2010 (Mèxic).
 
TVC ha coproduït els 72 episodis de "Dr. W" i  n'ha emès 26 pel Canal Super3, canal que en breu emetrà els 52 episodis següents. La sèrie està dirigida per Muyi Neira amb producció executiva de Peter Keydel i guió de Martin Guido. Aquesta sèrie, feta en 3D, està destinada a nens d'entre 6 i 9 anys. És una coproducció de Magoproduction i Televisió de Catalunya amb la col·laboració de l'ICEC.
 
 Sinopsi:
El Dr. Woody Bonepecker, àlies "Dr. W", és un doctor delirant, presentador d'un programa de televisió, que en cada episodi ens descobreix la veritat d'un fet quotidià com si es tractés d'una cosa sorprenent i meravellosa.  Aquest personatge, fascinat per les coses senzilles, no dóna res per fet i explica de forma apassionada la història de coses com l'escalfament global, l'aigua corrent, la llei de Murphy, etc., tal com les sent, fent servir exemples propers als nens. A través d'aquests exemples, el Dr. W transporta els espectadors a un món màgic i fantàstic, que no és una altra cosa que una petita part de les meravelles de la vida.
Anar al contingut