Madrid

Dos treballadors morts i dos de ferits quan desmuntaven l'escenari dels Rolling Stones a Madrid

Dos treballadors han mort i dos més han resultat ferits -un de molt greu- quan se'ls ha desplomat a sobre l'escenari del concert que aquest dijous van oferir a l'estadi Vicente Calderón de Madrid els llegendaris Rolling Stones. Els homes treballaven desmuntant l'escenari quan, des d'una altura de deu metres, han caigut al buit.

Actualitzat
Els operaris han caigut al buit des de més de deu metres d’altura en treure, per error, la clau d’ancoratge de la biga en què estaven recolzats. Els morts són l’holandès Benno Goldewijk, de 44 anys, i l’espanyol Alfredo Peciña Matías, de 38. El ferit molt greu, l’espanyol Jorge José Benavente Sobrino, de 25 anys, està ingressat a l’Hospital Clínic, té una lesió medul·lar i pneumotòrax. També hi ha un ferit lleu, el treballador espanyol Alejandro Martín Gómez, de 30 anys.

Segons la secretària de Salut Laboral de la UGT, María Rufino, el treballador holandès era el coordinador del procés de desmuntatge de l’escenari i parlava en anglès, per la qual cosa es creu que els espanyols podrien no haver entès les seves instruccions.
Anar al contingut