Futbol

Dos Santos explica que una conversa amb Tata Martino va evitar que marxés a la Reial Societat

Jonathan dos Santos ha explicat que va decidir quedar-se al Barça després d'una conversa amb el nou tècnic blaugrana, Tata Martino. El mexicà ha reconegut que estava pràcticament amb els dos peus fora del Barça - "ja ho tenia més o menys tancat amb la Reial Societat", ha apuntat- però tot va canviar quan Martino el va dirigir en els dos primers amistosos.

Actualitzat
Jonathan dos Santos ha explicat que va decidir quedar-se al Barça després d'una conversa amb el nou tècnic blaugrana, Tata Martino. "Vaig tenir l'oportunitat de parlar amb ell i em va dir que confiava en mi. Ell volia que em quedés i aquest va ser el punt clau de la meva decisió. Ara, espero respondre a aquesta confiança amb futbol", ha manifestat abans de l'entrenament d'aquest dijous.

En la roda de premsa, el mexicà ha reconegut que estava pràcticament amb els dos peus fora del Barça - "ja ho tenia més o menys tancat amb la Reial Societat", ha apuntat- però tot va canviar quan Martino el va dirigir en els dos primers amistosos. "Em va dir que fos jo i que demostrés el que puc fer. Ell em veu més d'interior, amb arribada i movent l'equip", ha revelat Dos Santos, que sembla que amb el Tata no jugarà de pivot defensiu, com ho havia fet en algunes ocasions des que va pujar al primer equip, sinó més avançat.

L'internacional mexicà creu que ha estat "una sort" l'arribada del tècnic argentí, ja que el seu somni sempre ha estat "triomfar al Barcelona". Encara que també ha tingut unes paraules d'ànim per a Tito Vilanova, tot i que no va comptar pràcticament amb ell la campanya passada.

En qualsevol cas, Jonathan dos Santos ha deixat clar que aquesta última temporada "no ha estat un any perdut, sinó un any guanyat", perquè ha pogut "aprendre dels millors jugadors del món". Això sí, per a aquesta campanya s'ha marcat "tenir més minuts" i "ser feliç jugant a futbol", per poder tornar a la selecció mexicana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut