Gavà

Un home fereix dos policies, un de gravetat, amb una arma llarga a Gavà

Després de fugir en cotxe, els Mossos l'han detingut en una urbanització

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de l'autor dels trets a dos policies locals de Gavà. Algunes fonts policials apunten que l'atemptat seria un fet relacionat amb altres incidents amb armes a Miami Platja i Vilanova i la Geltrú. En tots els casos s'hauria utilitzat la mateixa munició.

L'autor del tret ha confessat quan l'han detingut que estava al tanatori esperant per venjar-se d'una altra persona i que en cap cas volia atacar els policies.

Els fets han passat quan a l'interior del tanatori hi havia la vetlla d'un home que aquest dilluns va ser víctima d'homicidi a Miami Platja. Pels voltants, un home armat s'hi ha passejat durant hores i ha aixecat les sospites dels veïns.

Els dos policies locals de Gavà l'anaven a identificar quan els ha disparat: un a la cama i l'altre al coll, és el que està ferit més greu. I després el sospitós s'ha donat a la fuga amb cotxe. Un testimoni n'ha agafat el model i la matrícula.

Abans d'arribar a Canyelles, una patrulla de seguretat ciutadana l'ha intentat aturar. S'ha escapat a peu i poc després, dels mossos l'han detingut. No té antecedents policials.

Els Mossos investiguen si el detingut té relació amb l'homicidi de Miami Platja i amb el que hi va haver fa una setmana en un bar de Vilanova.

 

Un dels policies, de 50 anys, ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge en estat crític, perquè l'impacte li hauria anat al coll; l'altre, de 62 anys, està ferit greu amb un impacte al genoll, i ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron.

Fotografia de l'atacant

L'atacant, d'aproximadament 40 anys, ha estat traslladat a l'Hospital Clínic amb ferides per arma de foc al braç.

El Departament d'Interior no ha considerat els fets de caràcter terrorista.

El moment en què una ambulància s'emporta un dels agents ferits en el tiroteig de Gavà ha estat enregistrat i tuitejat per un testimoni dels fets.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut