La Guàrdia Civil investiga els fets
Vinaròs

Un home mata la seva exparella a Vinaròs i després se suïcida

Amb aquest cas s'elevarien a 46 les dones assassinades aquest any a l'estat espanyol per violència masclista

RedaccióActualitzat

La dona de 35 anys trobada morta aquest divendres a Vinaròs, al País Valencià, hauria estat assassinada per la seva exparella, de 40 anys, que posteriorment s'ha suïcidat, segons les primeres investigacions.

Així ho ha confirmat el delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, que ha informat que les dues morts han estat per arma de foc i que no consten denúncies prèvies per maltractaments.

Segons fonts de la investigació, els dos havien estat parella durant un any, però feia tres mesos que la dona vivia Vinaròs, on tenia una segona residència amb la seva mare i germana. 

L'home, també d'origen alemany, s'hauria desplaçat des del seu país i hauria disparat a la dona des de la tanca d'entrada de la vivenda. Uns familiars ha trobat els dos cossos. L'alerta, però, l'han donat uns veïns que han sentit trets al domicili, on poc després han localitzat els cadàvers.

Sobre el fet que pogués estar embarassada, tal com han informat alguns mitjans, Moragues ha emplaçat a l'autòpsia i ha remarcat que es tracta d'un fet "molt delicat" que encara no està confirmat. 

Aquest cas té lloc 24 hores abans del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Si la investigació ho confirma, s'elevarien a 46 les dones assassinades aquest any a Espanya a mans de les seves parelles o exparelles. 

ARXIVAT A:
Violència masclista
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut