Bersheba

Dos morts i vuit ferits en un tiroteig a l'estació central d'autobusos de Beer Sheba

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ha rebutjat la proposta de França de desplegar una força internacional per protegir els llocs sants de Jerusalem

RedaccióActualitzat

Una persona israeliana i una palestina han mort i vuit han resultat ferides a l'estació central d'autobusos de la ciutat de Beer Sheba en un tiroteig, segons ha informat la policia.

L'home palestí que ha protagonitzat l'atemptat, ha estat abatut per les forces de seguretat. És el primer fet greu a Israel en el que havia estat una jornada de calma relativa després de 17 dies d'enfrontaments

En l'espiral de violència de les últimes setmanes han mort 8 israelians i 43 palestins

Per frenar l'escalada de violència a Jerusalem, el govern israelià ha desplegat un contingent de 300 policies a la ciutat vella. Es tracta d'una mesura excepcional que no s'havia ordenat des de feia més de deu anys, emmig de la segona intifada.

L'epicentre de la crisi és Jerusalem i l'accés a l'esplanada de les Mesquites. El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ha rebutjat la proposta de França de desplegar una força internacional per protegir els llocs sants de Jerusalem.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut