Pla general de l'exterior de la planta baixa del número 32 del carrer Mart de Sant Adrià del Besòs, on s'ha trobat una de les víctimes del…
Pla general de l'exterior de la planta baixa del número 32 del carrer Mart de Sant Adrià del Besòs, on s'ha trobat una de les víctimes del tiroteig. (06/11/2016). (horitzontal)

Dos morts i un ferit per arma de foc a Sant Adrià de Besòs

ACN Sant Adrià de Besòs.-Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dos homes per arma de foc a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Segons ha informat el cos policial cap a les quatre de la matinada d'aquest diumenge els Mossos de la comissaria de Sant Adrià han estat alertats que hi havia una persona ferida a prop de les dependències policials dels Mossos. En la recerca els agents han trobat una persona morta a l'entrada d'un immoble i dues persones més ferides, tots tres per arma de foc. Les persones ferides han estat traslladades a hospitals de Barcelona on, posteriorment, un d'ells ha acabat morint. Ara els Mossos intenten esclarir les circumstàncies dels fets i han detingut tres persones per la seva presumpta implicació en els fets. Es tracta d'una dona i un home amb antecedents per tràfic de drogues i d'un noi menor d'edat. El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona ha decretat el secret de les actuacions.

Segons fonts policials, els dos morts i el ferit per arma de foc són originaris d'Europa de l'Est.

Anar al contingut