Alcover

Dos morts i dos ferits greus en un xoc a la C-14 a Alcover

Les dues víctimes mortals són un home d'uns 40 anys i un menor de 14 anys que viatjaven en el turisme sinistrat

RedaccióActualitzat

Accident mortal aquest matí a la carretera C-14, al seu pas per Alcover, a l'Alt Camp, concretament al punt quilòmetre 21,8.

Un home de 40 anys i un nen de 14 han mort en un xoc en què han estat implicats un cotxe, una furgoneta i un microbús sense passatge. Tots dos morts viatjaven en el turisme sinistrat. El fill del conductor, un nen de 13 anys, està ferit greu. 

L'altre ferit greu és el conductor del microbus, que viatjava sense passatge. Els dos ferits greus han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El xofer de la furgoneta ha resultat ferit lleu.

L'avís del sinistre s'ha rebut a les 07.33 hores del matí. Per causes que es desconeixen, s'ha produït la topada frontal entre un turisme i un microbús. Hi ha un tercer vehicle, una furgoneta, que també s'hi ha vist implicada.

Arran del sinistre s'han activat 8 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 6 vehicles dels Bombers i 4 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques. També s'ha activat una unitat de suport psicològic per atendre els familiars de les víctimes.

La C-14 ha estat tallada durant quatre hores i s'han fet desviaments senyalitzats. A dos quarts de 12 del matí s'ha pogut reobrir. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut