Roma

Dos morts en un terratrèmol a l'illa d'Ischia, davant de Nàpols

Els serveis de rescat busquen més víctimes sota la runa

RedaccióActualitzat

Els moviments sísmics han tornat a fer mal a Itàlia. Ara, a l'illa d'Ischia, just davant de Nàpols. Aquesta nit passada s'hi ha registrat un terratrèmol de magnitud 4 en l'escala de Richter. De moment, hi ha dos morts. Els dos nens que havien quedat atrapats entre les runes han ja han pogut ser rescatats.

L'epicentre del sisme s'ha situat a la localitat de Casamicciola, al nord de l'illa, i s'han registrat nombrosos danys amb desenes de cases destruïdes i desperfectes en diferents hotels.

Les feines de rescat s'han concentrat durant tota la nit en una casa de dos pisos on van quedar atrapats un pare amb els seus tres fills. El pare i un nadó de 7 mesos van poder ser rescatats de matinada, i un dels germans, de 7 anys, l'han pogut treure després de 14 hores atrapat. 

Els bombers continuen treballant per treure el tercer germà, d'11 anys, amb qui mantenen la comunicació i li han pogut fer arribar aigua, també

Les dues persones mortes són dues dones, que van morir, una a casa seva, i l'altra, a l'església de Casamicciola. Hi ha una quarantena de ferits.

 

Tant els habitants d'aquesta localitat com els turistes de l'illa han passat la nit als afores dels edificis i molts dels turistes han començat a abandonar l'illa amb la sortida dels primers vaixells.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut