Aldea / Calonge

Dos morts en dos accidents de trànsit a Calonge i l'Aldea

Un jove de 22 anys i un home de 42 han perdut la vida a les carreteres catalanes en dos accidents de trànsit. El primer ha mort a les deu del vespre de divendres quan el cotxe que conduïa ha sortit de la via, a l'AP-7, a l'altura de l'Aldea, al Baix Ebre. El segon ha mort en un accident en què s'han vist implicats tres cotxes a Calonge.

Actualitzat
El primer accident ha tingut lloc a l'Aldea, al Baix Ebre, quan un jove de 22 anys, veí de Castelló, ha sortit de la via amb el cotxe en què viatjava. El turisme circulava per l'AP-7 quan ha descarrilat i ha bolcat al quilòmetre 317.

El segon sinistre ha passat dues hores més tard, cap a la mitjanit de divendres, a Calonge, al Baix Empordà. La víctima, un home de 42 anys, nacionalitat russa i veí de Sabadell s'ha vist implicat en un accident múltiple amb dos cotxes més a la C-31. Els fets han passat al quilòmetre 320. En l'accident també han quedat ferits lleus quatre ocupants més d'un dels altres vehicles implicats. Tots ells han estat traslladats a l'Hospital de Palamós.
Anar al contingut