Barcelona

Dos morts en accidents de trànsit a Tarragona i Os de Balaguer en les últimes hores

Els dos sinistres han ocorregut en les últimes hores per sortides de via a l'autopista A-7 i la carretera C-12. Les víctimes són un home de 56 anys veí de l'Hospitalet de l'Infant i un jove de 19 de les Avellanes.

RedaccióActualitzat
Dues persones han mort en les últimes hores en dos accidents a les carreteres catalanes. El primer sinistre es va registrar dissabte a la nit a l'A-7, a l'altura de Tarragona, quan, per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta va sortir de la via. El conductor, un home de 56 anys i nacionalitat holandesa, va quedar ferit de gravetat. L'home, veí de l'Hospitalet de l'Infant, va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir unes hores més tard, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

El segon accident ha passat a tres quarts de vuit del mati de diumenge, quan un cotxe ha sortit de la via en la C-12, a l'altura d'Os de Balaguer. L'acompanyant que viatjava al darrera del vehicle, Carles U. F, de 19 anys i veí de les Avellanes, ha mort. Els altres dos ocupants del turisme han quedat ferits greus i han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En l'accident, que no ha causat afectacions viàries, han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Una tercera persona ha perdut la vida en un accident de trànsit aquest cap de setmana. Va ser dissabte al matí a Barcelona ciutat, quan el conductor d'un cotxe va xocar contra un mur al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

 

 

Anar al contingut