Barcelona

Dos joves morts i quatre de ferits en la col·lisió d'un cotxe i un autobús a l'avinguda Pedralbes de Barcelona

L'accident ha passat a les sis del matí, a la confluència de l'avinguda d'Esplugues amb la de Pedralbes

RedaccióActualitzat

Dos nois de divuit anys han mort i quatre més han quedat ferits, a Barcelona, en la col·lisió entre un turisme que portava sis joves a dins i un autobús. Entre els ferits hi ha una noia que està ingressada en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron i tres joves més que han resultat ferits de menys gravetat, segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'accident ha passat a les sis del matí, a la confluència de l'avinguda d'Esplugues amb la de Pedralbes.

Per causes que es desconeixen, el cotxe ha col·lisionat contra la part darrera lateral d'un autobús urbà de la línia 22 que cobreix el trajecte entre plaça de Catalunya i l'avinguda d'Esplugues. L'autobús anava pràcticament buit i estava aturat en un semàfor.

 

 

Dins del cotxe, un model de cinc places, hi viatjaven sis persones. Un dels joves ha mort al mateix lloc de l'accident, i l'altre, mentre el traslladaven a l'Hospital Clínic.

A l'autobús hi havia quatre usuaris, que no han necessitat atenció mèdica, i el conductor, que, malgrat no ha patit lesions, ha marxat pel seu propi peu a un centre mèdic per a realitzar-se una revisió.

 

 

La Unitat d'Investigació i Prevenció d'accidentalitat de la Guàrdia Urbana està investigant les causes de l'accident per a realitzar l'atestat corresponent. L'Ajuntament de Barcelona ha activat el servei d'atenció psicològica per a atendre els familiars

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut