Imatge dels dos cantants que han realitzat el "mashup", Bely Basarte i David Rees
Els cantants que han realitzat el "mashup", Bely Basarte i David Rees
Madrid

Dos joves cantants interpreten en un "mashup" viral les 55 cançons més famoses del 2016

Dos dies després de la seva publicació, el vídeo comptava amb més de 2 milions de reproduccions a Facebook, més de 50.000 likes i més de 45.000 comparticions

RedaccióActualitzat

S'acosta el 2017 i és època de resumir el millor d'aquest any. Amb aquesta mateixa idea dos joves cantants, David Rees i Bely Basarte, van decidir fer un "mashup", una recopilació de les millors cançons del 2016, en un vídeo de només 4 minuts que s'ha fet viral. Dos dies després de la seva publicació, el vídeo comptava amb més de 2 milions de reproduccions a Facebook, més de 50.000 "likes" i més de 45.000 comparticions. A la plataforma YouTube, el vídeo ràpidament va aconseguir més de 200.000 visualitzacions.

Els mateixos autors, que no són cantants professionals, han reconegut que no esperaven que el vídeo tingués tant èxit. David Rees va publicar, un dia després de penjar el famós "mashup", un missatge a les xarxes socials on assegurava que era "difícil explicar amb paraules el que havia passat en les últimes 24 hores".

De fet, el projecte va sorgir per l'afició que els dos artistes tenen en comú: penjar vídeos a la plataforma YouTube versionant cançons. Va ser arran d'això que el noi li va demanar a la madrilenya que col·laborés amb ell en aquest projecte que van gravar a l'estudi que Bely Basarte té a Madrid.

Amb l'ajuda d'un piano, els dos youtubers entonen petits trossos de les 55 cançons més famoses de l'any que acomiadem d'aquí uns dies. No falten els artistes més escoltats enguany a Catalunya: Justin Bieber, Coldplay i Drake. Durant el "mashup" també podeu escoltar les cançons més reproduïdes pels catalans durant el 2016: la famosa "Duele el corazón", d'Enrique Iglesias; "Faded" d'Alan Walker; "Love yourself", de Justin Bieber, entre d'altres.

Anar al contingut