Arenys de Munt / Salt

Dos incendis cremen totalment dues naus industrials a Arenys de Munt i a Salt

No ha calgut evacuar ningú ni hi ha hagut cap persona ferida en cap dels dos casos

Actualitzat
Dos incendis cremen dues naus industrials a Arenys de Munt i a Salt.

A Arenys, 20 dotacions dels Bmbers de la Generalitat treballen des de tres quarts de 7 del matí en un incendi en una indústria. El foc crema totalment una nau de dues plantes de 500 metres quadrats. Es tracta d'una empresa dedicada a la fabricació de productes químics per a diferents sectors que està ubicada en un polígon industrial de la població.

Les flames han cremat completament l'interior de la nau, i les feines dels Bombers s'han concentrat a evitar que el foc es propagués en una altra indústria. No ha calgut evacuar ningú ni hi ha cap persona ferida. De moment no se saben les causes que han provocat l'incendi.

Pel que fa al Salt, el foc ha cremat totalment una nau de 2.000 metres quadrats del polígon industrial Torremirona. Es tracta de S3 Engine Parts, una empresa dedicada a la venda d'accessoris i components per a motos de trial i enduro. El foc, del qual de moment no se saben les causes, ha començat a les 5 de la matinada i hi treballen 11 dotacions dels Bombers.
 

Les flames també afecten una nau del costat, de l'empresa la Jabugueña, dedicada al sector del pernil. Totes dues naus estan situades al carrer Amnistia Internacional, números 34 i 36, de Salt. Com en el cas d'Arenys, no ha calgut evacuar ningú ni hi ha hagut cap persona ferida.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut