Imatge d'arxiu d'una noia davant d'una pantalla d'ordinador.
Les operadores reaccionen a l'anunci del nou impost del 0,25
Granollers

Dos imputats per haver enviat per xarxes fotos d'una menor despullada i haver-la coaccionat

Els joves imputats, de 18 i 19 anys, són veïns de Mollet del Vallès i Parets del Vallès. Un d'ells va ser parella de la noia, que en té 16.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han imputat dos joves com a presumptes autors dels delictes de revelació de secrets, amenaces i coaccions per haver difós en les xarxes socials fotos en les quals l'exparella sentimental d'un d'ells, menor d'edat, apareixia despullada.

Segons ha informat la policia catalana, els joves, de 18 i 19 anys, són veïns de Mollet del Vallès i Parets del Vallès.

La víctima dels fets és una jove de 16 anys que va denunciar, en companyia dels seus pares, que era assetjada, coaccionada i amenaçada per uns joves a través de les xarxes socials mitjançant unes fotografies en les quals apareixia completament despullada.

Les fotos en qüestió havien estat enviades voluntàriament per la mateixa menor a un antic company sentimental, que al final de la relació les hauria difós a través de Facebook i de l'aplicació de telefonia mòbil WhatsApp.

Un dels joves que va rebre les fotografies hauria amenaçat i coaccionat la menor dient-li que, si no li enviava més fotos d'ella despullada, pujaria a la xarxa altres fotos que ell assegurava que tenia.

La investigació policial va permetre identificar els dos joves acusats dels fets, que havien estudiat al mateix institut que la víctima i que hauran de prestar declaració als jutjats de Granollers quan siguin requerits.

Anar al contingut