Imatge de dos veïns davant la porta dels baixos del passatge Ramon Codina del Prat aquest 28 d'abril de 2017. (Horitzontal)
Imatge de dos veïns davant la porta dels baixos del passatge Ramon Codina del Prat aquest 28 d'abril de 2017. (Horitzontal)

Dos homes moren a trets al Prat de Llobregat

Actualitzat

ACN El Prat de Llobregat.-Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dos homes a trets aquest dijous a la nit al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. La policia va rebre l'avís d'un veí poc després de tres quarts d'onze de la nit que havia escoltat detonacions d'arma de foc que provenien d'un pis del carrer Ramon Codina. En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar els dos homes morts i una dona ferida per arma de foc. Segons han explicat a l'ACN fonts pròximes a la investigació, tot apunta que les dues víctimes serien de nacionalitat dominicana, però encara no han estat identificades. La policia catalana ha obert una investigació amb l'objectiu d'aclarir els fets i de moment no hi ha detinguts.

Segons fonts pròximes al cas, s'està investigant si aquest doble crim al Prat de Llobregat té relació amb les morts que en l'últim any hi ha hagut a diverses localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona de ciutadans de nacionalitat dominicana. El motiu d'aquestes morts seria per un seguit de revenges entre dos clans dominicans.El primer d'aquests crims es va produir el 22 d'abril del 2016, quan un jove dominicà de 28 anys va rebre un tret durant una baralla que hi va haver en una discoteca de l'Avinguda del Paral·lel de Barcelona. La segona víctima va ser un dominicà de 36 anys que va ser trobat mort per arma de foc dins d'un vehicle aparcat al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat.Posteriorment, el passat 1 de gener, un home de 32 anys també de nacionalitat dominicana va morir per arma de foc a l'Avinguda Meridiana de Barcelona. En aquells fets, un home d'uns 30 anys també va resultar ferit crític i una noia de 22 anys, ferida greu. Un altre crim que s'investiga si podria tenir connexió amb aquest conflicte entre clans és el d'un home que va ser trobat mort per arma de foc en un descampat de Sant Joan Despí.Pel que fa a la dona que ha resultat ferida en el doble crim del Prat del Llobregat, està ingressada a l'Hospital de Bellvitge i no es tem per la seva vida.El jutjat de guàrdia ha decretat el secret d'actuacions.

Anar al contingut