Caravana situada en una pineda de Roses, en la que s'hi han trobat els cadàvers
Caravana en la que hi vivien els dos homes morts a Roses
Roses

Dos homes apareixen morts en una caravana sense signes de violència

Es desconeix la identitat dels dos homes. Tampoc se'n saben les causes de la mort, però cap dels dos té signes de violència. Les primeres hipòtesis apunten a un tipus d'intoxicació. La Policia creu que no van morir alhora, perquè un cos està més deteriorat que l'altre.

RedaccióActualitzat

Dos homes han aparegut morts en una caravana on residien, en una pineda de Roses. De moment les causes de la mort no se saben però cap dels dos presenta signes de violència. Les primeres hipòtesis apunten que han mort per algun tipus d'intoxicació alimentària o algun tipus de gas emès per un electrodomèstic. Segons han declarat els Mossos d'Esquadra, la mort per causes naturals sembla improbable, pel fet que hi ha hagut dues defuncions.  

Un veí que passejava per la zona va sentir una forta pudor que provenia de la caravana i s'hi va acostar. Allà hi va descobrir dos cadàvers, un a l'entrada de la la caravana i l'altre a l'interior. La seva identitat encara és desconeguda, però la Policia sospita que podrien ser dos rodamons txecs. Tampoc és clar si van morir alhora, ja que un dels cossos està més deteriorat que l'altre. La investigació que ha iniciat la Policia continua en marxa per aclarir les incògnites del cas.

Anar al contingut