Barcelona

Dos habitatges i nou cotxes malmesos en caure el braç d'una grua al barri de la Sagrada Família de Barcelona

El braç d'una grua ha caigut aquesta tarda al passatge de Sant Pere, al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, i ha malmès nou cotxes i dos habitatges. L'immoble més afectat és el situat al número 23-25, ja que la caiguda del braç de la grua ha provocat l'enfonsament de part del sostre. En el moment de l'accident, que ha tingut lloc cap a les tres de la tarda, es trobaven en aquest habitatge sis membres d'una mateixa família, entre ells diversos menors, cap dels quals ha quedat ferit. Els serveis socials de l'ajuntament s'han fet càrrec d'aquests inquilins, que han estat traslladats a un hotel, on previsiblement estaran uns dies, fins que es reparin els greus desperfectes que ha patit l'habitatge.

Actualitzat

La caiguda de la ploma de la grua, que és la part de la qual pengen la càrrega i el contrapès, ha malmès també el balcó d'un habitatge veí i ha causat destrosses en nou vehicles que estaven aparcats al carrer.

La grua s'utilitzava en les obres de construcció d'una nova residència geriàtrica d'iniciativa privada. Els promotors de l'obra, segons fonts municipals, "complien la normativa" i disposaven de tots els permisos reglamentaris. L'ajuntament ha paralitzat les obres fins que s'aclareixin les circumstàncies en què s'ha produït l'accident.

Anar al contingut