Barcelona

Dos germans de sis i quatre anys moren, i un altre de dos, ferit crític en un incendi en un pis a Barcelona

En l'incendi en què han mort els dos germans de quatre i sis anys també han resultat ferides dotze persones, entre elles un nen de dos anys, germà de les víctimes mortals, que està molt greu

RedaccióActualitzat

Dos germans de quatre i sis anys han mort en un incendi declarat aquest dilluns al matí, cap a les nou, en un habitatge al carrer de Rodes, número quatre, al districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona, molt a prop del Fòrum.

En l'incendi també han resultat ferides dotze persones, entre elles un germà de les víctimes mortals que té dos anys i que es troba en estat crític. El petit està estable dins la gravetat. La mare dels tres nens està ingressada amb diverses cremades a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Les causes de l'incendi no se saben i els Mossos i els Bombers continuen investigant no només l'origen de les flames sinó també si, com han apuntat alguns veïns, els menors eren sols a casa en el moment dels fets. També segons els veïns, el pis estava protegit amb reixes, que haurien impedit que els menors sortissin.

El foc hauria començat a la planta baixa, on vivien les víctimes mortals, i ha afectat la resta del bloc, de cinc pisos. Segons ha informat el cap dels bombers, Rubèn Estela, el pis era un recinte petit, d'entre 40 i 50 metres quadrats. Estela ha explicat que l'entrada del primer caporal a l'immoble ha estat "molt agressiva" perquè el foc cremava amb força. El nen de dos anys s'ha pogut recuperar al passadís de sortida de l'espai destinat a cuina i menjador.

Entre els ferits hi ha quatre veïns que haurien saltat per la finestra en veure les flames. La resta de ferits estan ingressats en altres hospitals de la capital catalana.

Alguns veïns s'han queixat de la tardança dels bombers. El cos, però, ha assegurat que els primers efectius han arribat al lloc dels fets sis minuts i mig després de rebre l'avís del foc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut