María Esperanza Flores amb els seus dos fills Joaquín i Aitana Ontiveros (Facebook)
María Esperanza Flores amb els seus dos fills Joaquín i Aitana Ontiveros (Facebook)

Dos germans bessons neixen un dia, un mes i un any diferents

Els nens van néixer en un hospital de Califòrnia amb 18 minuts de diferència, però a cavall del canvi d'any

Actualitzat

Poden néixer dos germans bessons en dies, mesos i anys diferents? Doncs, sí, és el que ha passat a dos germans bessons que han nascut en un hospital del comtat de Kern, a prop de Los Angeles, a Califòrnia.

 

La qüestió és que van néixer amb minuts de diferència, però durant el canvi d'any. Va ser diumenge, 31 de desembre a la nit, quan María Esperanza Flores Ríos va tenir el seu fill Joaquín Jr. dos minuts abans d'acabar l'any 2017. Divuit minuts després naixia la seva germana Aitana de Jesús, quan ja era 1 de gener del 2018.

El doctor Seyed Tamjudi, que va atendre la mare durant el part, ha assegurat que en els seus 35 anys de carrera no havia vist un naixement com aquest.

Joaquin va mesurar en néixer 45 centímetres i va pesar 2,300 kg, mentre que la seva germana Aitana va fer 41 centímetres amb 2,100 kg. Joaquín i Aitana Ontiveros van arribar quatre setmanes abans d'hora ja que estava previst que el 27 de gener nasquessin per cesària. La mare, que ha tingut un embaràs de risc, ha declarat que està feliç perquè tots tres es troben bé de salut.

A més a més, a l'hospital Delano Regional Medical Center, on han nascut els bessons, hi ha la tradició de fer regals al primer nadó de l'any, i a la família dels bessons els han fet obsequis per valor de 3.000 dòlars en material per als nadons.

Els bessons seran donats d'alta aquesta mateixa setmana i es reuniran amb les seves tres germanes, la més gran de 18 anys.

Aquesta curiositat els acompanyarà tota la vida i de segur que serà motiu de conversa. Només pot ser superat si passa el mateix en un canvi de segle però per comprovar-ho caldrà esperar encara uns quants anys.

Anar al contingut