Roma

Dos ferits, un de greu, en el tiroteig a l'exterior de l'oficina del primer ministre italià a Roma

L'atac s'ha fet a la mateixa hora en què el nou govern prenia possessió del càrrec a la seu de la Presidència italiana, a un quilòmetre del lloc dels fets.

RedaccióActualitzat
Dos carabinieris i una dona han resultat ferits en un tiroteig davant de la seu del govern italià mentre Enrico Letta jurava el càrrec com a nou primer ministre del país en un altre edifici. L'acte de jurament es feia a la seu de la prefactura de l'Estat, el Palau del Quirinal, i es troba a uns 500 metres del lloc de l'incident. L'autor dels fets, que anava amb vestit i corbata, ha estat detingut.

Segons fonts judicials, un dels carabinieris ha resultat ferit al coll i l'altre a la cama, tot i que estan fora de perill. La dona, que està embarassada, ha patit una engarrinxada per un projectil que la fregat.

Les mateixes fonts han indicat que els trets han estat efectuats per un home italià d'uns quaranta anys, originari de la zona Reggio Calabria, sense antecedents penals, que recentment hauria tingut problemes personals.

Així mateix, han subratllat que es tracta d'una acció aïllada, tot i que pel moment s'han incrementat les mesures de seguretat en els edificis institucionals de la capital italiana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut