Sabadell

Dos ferits lleus i un de greu en l'incendi d'un bloc de pisos a Sabadell

Tres persones han resultat ferides en l'incendi d'un bloc de pisos aquest dimecres a Sabadell, segons han informat els Bombers. Dos dels ferits, veïns de l'immoble, han estat evacuats a l'Hospital de Terrassa i al Parc Taulí de Sabadell per intoxicació de fum. L'altra persona s'ha fet cremades de gravetat a les mans i a la cara i l'han traslladada a la Vall d'Hebron. Els fets han començat a tres quarts de sis de la tarda als baixos de l'edifici de la Ronda de Ponent, 164. Els vuit vehicles dels Bombers que s'hi han desplaçat han apagat les flames en 10 minuts. El foc ha provocat molt de fum, que s'ha escampat per aquest immoble, de 7 pisos d'alçada, pel celobert i el forat de l'escala.

Actualitzat

Un incendi que es va iniciar aquest dimecres en un pis del número 164 de la ronda de Ponent de Sabadell ha deixat restes calcinades a terra, les parets negres, ha fet desaparèixer un fals sostre i també s'han pogut veure les restes d'una nevera i el somier d'un llit, que, en el moment de l'incendi, estava recolzat a la paret de l'entrada. Immediatament, els bombers van desallotjat les 30 persones que hi havia a dins i van apagar l'incendi.

Ràpidament, l'incendi es va estendre pel forat de l'escala i va fer una gran fumarada. Dues persones van ser traslladades a l'hospital per inhalació de fum i una altra, amb cremades de gravetat a les mans, va ingressar a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Tots els veïns afectats han hagut de passar la nit en hotels i en cases de familiars a l'espera que els tècnics puguin fer la investigació per esbrinar les causes del foc.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut