Els dos camions implicats a l'accident de l'N-II d'aquest 20 de febrer del 2018, un dels quals s'ha incendiat. Pla general (Hori…
Els dos camions implicats a l'accident de l'N-II d'aquest 20 de febrer del 2018, un dels quals s'ha incendiat. Pla general (Horitzontal)

Dos ferits greus en un xoc entre dos camions a l'N-II a Vidreres

Actualitzat

ACN Vidreres.-Dos homes han quedat ferits greus aquest dimarts en un xoc entre dos camions a l'N-II al terme municipal de Vidreres (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc abans de dos quarts d'una del migdia al quilòmetre 694 on, per causes que es desconeixen, dos camions, entre aquests un camió cisterna, han xocat en aquest punt de l'N-II. La tractora del camió cisterna, que no transportava mercaderies perilloses, s'ha incendiat. Els dos ferits han estat traslladats en helicòpter i ambulància, respectivament, a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Un dels ferits ha quedat atrapat a l'interior de la cabina d'un dels camions i ha hagut de ser excarcerat pels bombers.

(En aquesta actualització s'ha afegit que dues persones han quedat ferides en l'accident i que l'N-II ha quedat tallada durant quatre hores)Com a conseqüència de l'accident, la via ha quedat tallada durant quatre hores, des de les 12:39 fins a les 16:43 hores, i s'han fet desviaments per la C-63 i la C-35. A les cinc de la tarda encara es registraven 4 quilòmetres de retencions a l'N-II en els dos sentits de la marxa i també hi havia cues a la C-63, també en els dos sentits.Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, a més dels efectius del SEM.

Anar al contingut