París

Dos encaputxats entren a punta de pistola a l'ajuntament de Saint-Denis per robar entrades de la final de la Champions

La febre per les entrades de la final de la Lliga de Campions ha provocat un succés a França. Dos encaputxats armats amb pistoles van irrompre a l'ajuntament de Saint-Denis, la localitat on hi ha l'estadi que acollirà el partit, i van amenaçar diversos regidors exigint-los entrades. Els van retenir una estona a punta de pistola, però no van aconseguir el seu objectiu i van fugir.

Actualitzat

Els fets van passar a quarts de deu del vespre a l'ajuntament de Saint-Denis, quan uns encaputxats van entrar a la seu del consistori i van amenaçar amb les seves armes els regidors que participaven en una reunió de treball del grup municipal socialista en la quarta planta de l'edifici, que es troba al costat de la històrica catedral de Saint-Denis.

Els lladres van exigir que s'identifiqués l'alcalde, Didier Paillard, per obtenir entrades de la final de la Lliga de Campions, que es jugarà a l'estadi de França, ubicat al terme municipal d'aquesta ciutat de la perifèria nord de París, però el primer edil no es trobava a la sala.

En comprovar que no aconseguirien el que buscaven, van obligar els regidors a posar-se sota una taula i van fugir.

Els representants municipals van haver de ser atesos per un psicòleg pel xoc patit, i és que un desequilibrat va assaltar l'ajuntament de Nanterre, el març del 2002, i va assassinar vuit regidors.

La policia judicial s'encarrega de la investigació i l'orienta cap a delinqüents interessats per unes entrades per al Barça-Arsenal que es negocien en el mercat negre a un preu d'entre 1.000 i 2.000 euros.

Fonts municipals han confirmat que l'alcalde de Saint-Denis disposa d'algunes entrades per distribuir-les entre convidats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut